Kiev’de sulu yemeğin adresi: Mojito Lunch açıldı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’in merkezinde sulu yemek ve lokanta usulünde çalışan Mojito Lunch hizmet vermeye başladı. Çorba çeşitlerinden patlıcan musakkaya; biber dolmasından, et ve tavuk haşlamaya kadar en az 10 çeşit yemek ile salata çeşitlerinin bulunduğu mekan uygun fiyat politikası gütmektedir.

Mojito Lunch

Bessarabska Pazarı ile Güliver Alışveriş Merkezi’ne yakın bir konumda, Shota Rustaveli Str, 4A (ул. Шота Руставели, 4А) adresinde hizmet vermeye başlayan Mojito Lunch’ta mercimek, tavuksuyu ve borş çorbası ile birlikte mevsimine göre sebze yemekleri ile birlikte et ve tavuk yemekleri de sunulmaktadır. Kısa süre sonra öğlen yemeklerinde sabit fiyat ile 3 çeşit yemekten oluşan ‘business lunch’ servisine de başlayacak olan mekânda çay ve kahve servisi de yapılmaktadır.

Mojito Lunch

Khreschatyk St, 13’te bulunan Mojito Kyiv’i işleten Emre Karatepe’nin bir girişimi olan Mojito Lunch, Kiev’de sulu yemek arayanlar, aynı zamanda öğlen yemeklerini Türk damak tadına uygun şekilde yemek isteyenlere yeni bir alternatif sunmaktadır. Henüz çok yeni açılan mekânda yakın bir zamanda güveçte kuru fasulye, köfte-döner gibi alternatifler de misafirlere sunulacak.

Kendisiyle görüştüğümüz Emre Karatepe, her gün yemeklerin taze olarak hazırlandığını, akşam artan yemeklerin evsizlere yemek dağıtımı yapan bir hayır kuruluşu tarafından alındığını belirtti.

Mojito Lunch ayrıca firmalara catering hizmeti de sunmaktadır.

Sabah 9:00, akşam 19:00 saatleri arasında hizmet veren Mojito Lunch, haftanın yedi günü açıktır.

Mojito Lunch

Mojito Lunch’da örnek fiyatlar:

Çorba çeşitleri (porsiyon): 29 UAH,
Patlıcan Musakka (100 gr): 27 UAH,
Tavuk Sote (100 gr): 25 UAH,
Karnıyarık (100 gr): 27 UAH,
Dolma (100 gr): 25 UAH,
Et Sote (100 gr): 27 UAH,
Et ve Tavuk Haşlamalar (100 gr): 21 UAH,
Pilav (100 gr): 17 UAH ( nohutlu, şehriyeli ve sebzeli olarak değişebiliyor )
Çoban Salata (porsiyon): 23 UAH

Mojito Lunch İletişim Bilgileri ve Sosyal Medya Adresleri

Adres: Shota Rustaveli Str, 4A, Kiev (ул. Шота Руставели, 4А)
Tel: +38-093-432 1804

Facebook: mojito.lunch
Instagram: mojito.lunch

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com