Zelenskiy, Şevçenko’yu Ukrayna’ya geri dönmeye davet etti

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, İtalyan kulübü Cenova ile sözleşmesinin bozulması üzerine yaptığı yorumda, eski oyuncuyu anavatanına geri dönmeye davet etti.

Zelenskiy, Telegram’daki mesajında “Andrey Nikolayeviç, Şeva. Sadece tüm ülkemiz değil, tüm Avrupa sizin liderliğinizdeki takımın ne tür bir oyun oynayabileceğini biliyor. Bu nedenle, bu, büyük bir teknik direktörünün kariyerinin başlangıcındaki ilk boş geçtiği kulüp olarak kalsın” dedi.

Zelenskiy, kariyerindeki değişiklik sonrasında Şevçenko’nun daha da iyi olacağına inancını dile getirerek ona seslendi ve “En önemlisi. Ukrayna’da çok seviliyorsunuz. Bu nedenle, evinizde çalışmak için dönün.” diye ekledi.

Ukrayna’da ikamet adresinin beyanı ve tescili: Bilinmesi gerekenler

İtalyan Cenova kulübü 15 Ocak’ta Ukraynalı teknik direktör Andrey Şevçenko ile sözleşmesini feshettiğini duyurdu.

Medyada çıkan haberlere göre Cenova kulübünün sözleşmeyi erken feshetmesi ile Ukraynalı teknik direktöre yaklaşık 20 milyon Euro ödemek zorunda kalacak.

Ukraynalı teknik direktör Cenova takımı ile çıktığı 11 maçta, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi almıştı. Cenova takımı ligde sondan ikinci sırada ve küme düşme hattında bulunuyor.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com