Azerbaycanlı Buta Airways, Lviv’e doğrudan uçuşlar başlatıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Azerbaycan’ın düşük maliyetli havayolu şirketi Buta Airways, 23 Aralık’tan itibaren Azerbaycan’ın başkenti Bakü’den Lviv’e direkt uçuşlara başlayacak.

Ukrinform ajansının verdiği haberde havayolu, Lviv’e yapılacak uçuşların her pazartesi ve cuma günü gerçekleştirileceğini ekledi. Şirket tarafından yapılan açıklamada:

”Lvovu Ukraynanın mədəni paytaxtı adlandırırlar. Qədim Lvov heyrətamiz dərəcədə ahəngdar bir Avropa şəhəridir. Buraya şəhərin mərkəzində gəzmək, muzeylərə baş çəkmək, çoxsaylı küçə musiqiçilərini dinləmək və Qərbi Ukraynanın çox zəngin mədəniyyəti ilə tanış olmaq üçün gəlirlər. Lvova uçuşlar bazar ertəsi və cümə axşamı yerinə yetiriləcək. Minimal tarif 29 avro (bir tərəfə) təşkil edəcək.” denildi.

Bakınız: Ukrayna Havayolları’nda havaalanında check-in yapmanın fiyatı nedir

Bildirildiği üzere, 22 Ocak 2020’den başlayarak, Azerbaycan’ın Buta Airways düşük maliyetli uçakları Kiev Borispol Uluslararası Havaalanı’na da sefer yapacak. Bakü-Kiev-Bakü seferleri haftada üç kez her salı, çarşamba ve cuma günleri gerçekleştirilecek.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com