Ukrayna’da -10 dereceye kadar soğuma ve iki bölgede kar bekleniyor.

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’da keskin bir soğuma yaşanıyor. İki bölgede kar ve yağmur bekleniyor ve ülke genelinde hava sıcaklıkları düşecek.

Ukrhidrometeoroloji Merkezi’nin raporuna göre 9 Kasım Salı günü, gün boyunca Sumi ve Harkov bölgelerinde kar ve sulu kar yağışı bekleniyor. Aynı zamanda, güney ve doğu bölgelerinde yağmur beklenirken Ukrayna’nın geri kalanında yağışsız bir hava olacak.

Ukrayna, ilk 9 ayda 4.8 milyar dolar yabancı yatırım çekti

10 Kasım Çarşamba günü, Ukrayna’da hava sıcaklığında önemli bir düşüş bekleniyor. Bu nedenle, ülke genelinde geceleri -4 ila -6 dereceye kadar don olacağı tahmin ediliyor. Aynı zamanda gün boyunca hava sıcaklığı +3’ten +9’a dalgalanacaktır.

Çarşamba günü, Ukrayna genelinde yağış beklenmiyor.

11 Kasım Perşembe günü gece sıcaklığı özellikle Sumi, Harkov, Lugansk ve Donetsk bölgelerinde -8 ila -10 derecelere düşecek. . Gün boyunca ülkenin batısında +7 +9 derece, orta bölgelerde – +4 +7, doğu ve kuzeyde – +3 +5, güney bölgelerinde +5 +10 olması bekleniyor.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com