Ukrayna Türk İş Dünyası Kiev’de Buluştu

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

TUSİB üyeleri, ‘Ukrayna İş gücü piyasası – Mükemmel Fırtına -Trendler ve Zorluklar’ konulu toplantıda bir araya geldi. 

Türkiye Ukrayna Sanayiciler ve İşadamları Birliği (TUSİB) tarafından düzenlenen ‘iş dünyası buluşmaları’nın ikincisi, 11 Aralık Salı günü gerçekleşti.

DTEK binasında düzenlenen buluşmaya, Boyden Global Search Ukrayna Genel Müdürü ve ana ortağı Alexey Dolgikh  konuşmacı olarak katıldı.

Ukrayna İşgücü piyasası hakkında sunum yapan Dolgikh, Türk işadamları ve profesyonel yöneticilerin sorularını yanıtladı.

Sektörlere göre işgücü piyasasını değerlendiren Dolgikh, kısa ve orta vadede, iş gücü dinamiklerindeki olası değişiklikler, beyin göçü gibi konulara değindi.

Ukrayna’nın önde gelen Yönetici Araştırması kurumlarından biri olan Boyden Global Executive Search’ın Ukrayna Genel Müdürü Alexey Dolgikh’in katılımı ve sunumu ile düzenlenen etkinlikte, bir konuşma yapan TUSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mete Karaer, üye şirketlerin temsilcilerine ve konuklara katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Geleneksel hale gelecek

İkincisi düzenlenen ‘iş dünyası buluşmalarının’ geleneksel hale getirilerek, düzenli aralıklarla, farklı konu ve konuklarla tekrarlanacağını kaydeden Karaer, gecenin organizasyonuna destek veren Yönetim Kurulu üyeleri ve üye şirketlere teşekkür etti. 

Kaynak: Tusib.org

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com