Türkler, Suudiler ve İsrailliler Ukrayna kumarhanelerine akın etti

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna artık dünya kumar haritasında son sırada olmayabilir. Yabancı turistler aktif olarak Ukrayna kumarhanelerini ziyaret etmeye başladı. Üstelik birçoğu, Ukrayna’da kumarın yasaklanmasından önce gelenlerden oluşmakta.

Ubr Ukrayna’nın verdiği habere göre, Ukrayna Oyun Endüstrisi Derneği (UAII) başkan yardımcısı Aleksey EvçenkoUkrayna’da kumar işinin yasallaşmasından, resmi kumarhanelerin açılmasından ve biraz çalıştıktan ve resmi raporlar yayınladıktan sonra, yabancı turistler tarafından bu alana ilginin çok yüksek olduğunu gördük.” dedi.

Kumarhaneler, geleneksel olarak bu tür eğlenceler için Ukrayna’ya gelmeye devam eden ve ağırlıklı olarak Türkiye, Suudi Arabistan ve İsrail’den turistler tarafından ziyaret ediliyor.

Aynı zamanda Evçenko, Ukrayna’nın “coğrafi ve jeopolitik konumu” nedeniyle dünyanın kumar haritasında haklı yerini alabileceğini de belirterek “Özellikle kumar işini otellerle birleştirme kararı alındıktan sonra çok kaliteli bir ürün üretebiliyoruz. Şimdi oyun oynayabileceğiniz ve iyi vakit geçirebileceğiniz güzel, yasal yerlerin açıldığını görüyoruz.” dedi.

Aynı zamanda, büyük şehirlerde kumarhanelerin reklamı yapılmaktadır. Borispol havaalanında bulunan bagaj alma bandı da rulet alanı olarak stilize edildi.

Фото – журналистка Диана Панченко

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com