Borispol Havaalanı’nda yolculara daha hızlı hizmet verecek yeni bir Fast Track geçişi açıldı (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de bulunan Borispol Uluslararası Havaalanı D Terminali’nde Visa ödeme sistemiyle bağlantılı olarak hızlı yolcu hizmeti için yeni bir Fast Track koridoru açıldı.

Havaalanı basın servisi tarafından bildirildiğine göre koridor, modern görsel navigasyon unsurları ve otomatik bir doğrulama sistemi ile donatıldı.

Yolcular check-in, bagaj kaydı ve havacılık güvenlik kontrolünden geçme dahil tüm zorunlu prosedürlerden geçmek için harcadıkları zamanı azaltacaklar.

Havalimanındaki Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Georgiy Zubko, “Yolcu trafiği yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor, bu nedenle Fast Track’i başlatmak için en iyi anı bulmak zor olacak.” dedi.

Ebeveynlerinin eşlik ettiği 12 yaşından küçük çocuklar için bu hizmet ek ödeme gerektirmez. Ayrıca Visa Signature, Visa Infinite ve Visa Platinum Business premium kart sahipleri koridoru ücretsiz olarak kullanabilirler.

Ek olarak, premium Visa kart sahipleri, bir seyahat planlamak ve otellerde indirim bulmak için konsiyerj hizmetini kullanabilir. Visa ChatBot aracılığıyla yola çıkmadan önce ücretsiz bir PCR testi sipariş edebilecekler.

Bu tür yolcular için seyahat sigortası da dahildir, bagajları koruyucu bir filme sarabilir ve kalkış alanındaki lounge alanında veya restoranda dinlenebilirler.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com