Privat24, dünyanın tüm ülkelerinden Mastercard kartlarına anında transfer hizmetini başlattı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Devlete ait Privatbank, web sürümü ve mobil Privat24’te yabancı bankaların Mastercard kartlarından anında transfer hizmeti başlattı. Komisyon, paranın gönderildiği ülkeye bakılmaksızın miktarın % 1.5’i olacaktır.

PrivatBank finans hizmetleri basın servisi tarafından verilen bilgiye göre artık sadece Avrupa ülkelerinden değil, dünyanın herhangi bir ülkesindeki bankadan alınan Mastercard’dan, Ukrayna’daki bir PrivatBank kartına hızlı online transferler mümkün hale geldi.

Yabancı bir Mastercard’dan Privatbank kartına Privat24 İnternet sitesi veya Privat24 mobil uygulaması aracılığıyla aşağıdaki şekilde dolar, euro veya grivnası cinsinden para gönderebilirsiniz:

Menü’de bulunan Transferler ( Перекази) altında size uygun olan herhangi biri seçilebilir. Kartan karta (Миттєвий переказ з картки на картку) seçtikten sonra Uluslararası kart seçimi (Міжнародні) sonrasında Privat24’ü seçebilirsiniz. Bu sizi şu sayfaya (link: https://next.privat24.ua/money-transfer/card) gönderecektir.

Para göndermek için alıcının kart numarasını bilmek yeterlidir ve Privatbank kartına transferin maliyeti, menşe ülkesi ne olursa olsun tutarın % 1.5’i kadardır. Yurt dışından bu tür transferleri göndermek için Privatbank müşterisi olmak veya Privat24’e kaydolmak gerekli değildir.

Not: Döviz çevrimlerini ve limitler konusunda kısıtlamalar dikkate alınmalıdır. Basın servisi tarafından iletilen oranlar, transfer sayfasında güncellenmemiş görünmektedir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com