Kiev bölgesinde soyguna karışan Türk vatandaşı vurularak yakalandı (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev oblastına bağlı Kriukivşçina köyünde bir eve giren hırsızlar kaçarken vuruldu. Olay yerine gelen polis saldırganları yakaladı. Yaralanan hırsızlardan birinin Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

Polis tarafından yapılan açıklamada Kriukivşçina köyünde iki hırsız; sabah 04:20 sularında garaj içerisinden geçerek bir eve girdi. Evde bulunan 41 yaşındaki kadın ve kızından tüm değerleri eşyaları ve paraları kendilerine vermelerini istedi. O esnada gelen seslere uyanan adam, silahı kaparak saldırganlardan birini yaraladı. Panik halindeki hırsızlar mücevherlerle birlikte kapı ve pencereden kaçtı.

Ukrayna, Birleşmiş Milletler Sözleşmesini değiştirmeyi teklif ediyor

Olay yerine gelen polisin köpeklerler aramaları sonrasında saldırganlar ele geçirildi. Olaya karışan ve yaralanan hırsızlardan birinin 37 yaşında Türkiye vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Diğeri ise Kazakistan vatandaşı.

Gözaltına alınan kişiler on iki yıla kadar hapisle karşı karşıya.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com