Zelenskiy: Durum daha da zorlaşıyor. Rusya Federasyonu cephede saldırılarını artırıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Zelenskiy: Durum daha da zorlaşıyor. Rusya Federasyonu cephede saldırılarını artırıyor

Cephede, işgalcilerin saldırı eylemlerinde belirli bir artış kaydedildi ve Ukrayna’nın doğusunda durum daha da zorlaşıyor.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy yayınladığı videoda “Tabii ki bugün ordumuzla birkaç operasyonel görüşme yaptım. Cephede, ülkemizin doğusunda işgalcilerin saldırı eylemlerinde belli bir artış var.” dedi.

Zelenskiy, durumun daha da zorlaştığına dikkat çekti. Buna hazır olan ve Ukrayna’nın ihtiyaç duyduğu dayanıklılığı gösteren tüm askerlere teşekkür ederek “Şubat’tan Şubat’a kadar tüm bu süreyi istikrarlı bir şekilde geçtik. Düşman şimdi en azından bir şeyler almaya çalışıyor, böylece işgalin yıldönümünde Rusya’da iddia edilen bazı şansların varlığını gösterebilsinler.” diye ekledi.

Zelenskiy, bu tür koşullarda Ukraynalıların özellikle birleşmesi, özellikle devlet çıkarlarına odaklanması ve sonuç olarak ve özellikle istikrarlı olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com