Ukraynalı girişim, saatte 80 km hıza çıkan bir elektrikli bisiklet tanıttı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukraynalı girişim şirketi Delfast, yeni Cross Dirt elektrikli dağ bisikletini tanıttı. 3,000 watt kapasiteli bir elektrik motoru sayesinde bisiklet saatte 80 km hıza çıkabilmektedir. Şirket, maksimum hızın müşterinin talebi üzerine azaltılabileceğini belirtiyor.

Ukraynalı girişim şirketi Delfas saatte 80 km hıza çıkan bir elektrikli bisiklet tanıttı

Dağ bisikleti, saatte 1.920 amperlik pil kapasitesiyle 120 kilometreye kadar ve saatte 2.760 amperlik pil ile 280 km’ye kadar bir menzile sahip. Pilin tamamen şarj olması dört saat sürmektedir.

Akü seçimine bağlı olarak Cross Dirt ağırlığının 55 ila 62 kg arasında değişeceği ve bisikletin kendisinin 135 kg ağırlığa kadar bir kişiyi taşıyabileceği belirtiliyor.

Bu ay düşük kapasiteli pil ile birlikte fiyatı 4,349 dolar olacak olan bisikletin fiyatı önümüzdeki aydan başlayarak 5,525 dolara çıkartılacak. Daha büyük bataryalı bir elektrikli bisiklet satın almak için ise 399 dolar ek ödemek gerekmektedir.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com