Privatbank, SWIFT transferleri için tarifeleri düşürdü

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Devlete ait Privatbank, yurtdışına ve Ukrayna’ya yapılan SWIFT transferlerine ilişkin komisyonu eşitledi ve azalttı.

Bankanın basın servisi tarafından yapılan açıklamadaŞu andan itibaren yurtiçi ve yurtdışı transferler için tek bir tarife uygulanacaktır: tutarın %0.5’i, ancak 5 UAH’tan az ve 100 ABD dolarından fazla olmamalıdır (NBU kurundaki UAH eşdeğeri cinsinden)” denildi.

Perakendecilikten sorumlu yönetim kurulu üyesi Dmitry Musienko, Ukrayna’daki SWIFT transferlerinde tek tarifenin önceki tarifenin yarısı olduğunu ve maksimum komisyon tutarının 5 kat azaltıldığını vurguladı.

Aynı zamanda PrivatBank, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri için mal alımı ve tedavi ödemesi için SWIFT transferlerinin gönderilmesi için komisyon talep etmiyor.

Privat24 aracılığıyla Ukrayna içinde veya yurt dışında hızlı bir şekilde SWIFT transferinin nasıl gönderileceğini video talimatlarında görebilirsiniz .

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram ve https://whatsapp.com/channel/0029Va3Kg0eFy72AMbDV7R3m WhatsApp kanallarımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com