Kiev’de, EkoAvrasya Ukrayna Derneği Tanışma Toplantısını Yapılacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Evren Damyan’ın yürüttüğü, EkoAvrasya Ukrayna Derneği’nin tanışma toplantısı Kiev’de gerçekleştirilecek.

Ukrayna’da yeni bir Türk sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini başlatmaya hazırlanan EkoAvrasya Ukrayna Derneği, yönetim kurulu tanışma toplantısının 25 Mart 2019 tarihinde Kiev’de yapılacağını duyurdu.

EkoAvrasya Ukrayna Derneği’nin Facebook sayfası üzerinden şu açıklamalarda bulunuldu;

“25 Mart 2019 Pazartesi günü, 19.00 – 23.00 saatleri arasında, EkoAvrasya Ukrayna Temsilciliği’nin gerçekleştireceği Yönetim Kurulu Tanışma Toplantısı’nda sizleri aramızda görmekten onur duyarız. Adres: IQ Business Center, Bolsunovska St, 13-15, Kiev”

2006 yılında kurulmuş olan Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), Türkiye’nin uluslararası kamuoyunda tanınırlığını ve etkinliğini arttırmaya yönelik faaliyetlerlerini aralıksız olarak 13 yıldır sürdürmektedir. Türkiye ile Ukrayna arasındaki iyi niyet ve dostluk ortamının gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, EkoAvrasya Ukrayna temsilciliği 2018 yılında yönetim kurulunu belirlemiştir.

Gökberk Kuzgunkaya

Gökberk Kuzgunkaya, 2018 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ardından Ukrayna'da Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Türkiye-Ukrayna ilişkileri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. UkrHaber sitesinde haber koordinatörlüğü görevinde bulunmaktadır. İletişim: gokberkkuzgunkaya@gmail.com