Harkov’da aile Türkiye’ye uçamadığı için pasaportlarını atarak küfür etti (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Harkov’da Türkiye’ye uçamayan bir kadın öfkesini videoya kaydetmeye karar verdi. Önce Ukrayna yasalarından memnun olmadığını söyledi ve ardından pasaportunu attı. Daha sonra, küfür etti ve çocuklara da aynısını yapmaya zorladı.

24 kanalında yayınlanan habere göre kadın bu eylemlerinin bir videosunu kendi instagram sayfasında yayınladı; ancak hesabında bulunamadı, muhtemelen sildi.

Videonun kahramanı kadın, İstanbul’a iki kez yeni bilet aldığını ancak asla uçamayacağını belirterek Ukrayna kanunlarından şikayet etti. Ancak seyahat yasağının sebebini söylemedi.

Kadın aynı anda birkaç kısa video yayınlarken ilk başta çocuklarla uçamayacağını söylüyor ve pasaportlarını gösteriyor.

İkinci videoda da çocuklarla ayakta duruyor ve aynı şeyi söylüyor. Sonrasında pasaportunu çimlere atıyor. Ardından, çocukların “protesto eylemine” katılmasını istiyor İlk başta kız çocuğu “Ukrayna, teşekkürler, d*tüne bak” diyor ve sonra küçük kardeşi benzer sözlerle katılıyor. Ondan sonra bir kez daha gülümsemeyle çalıların arasına pasaportlarını atıyorlar.

Not: küfürün tam çevirisini yapmıyoruz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com