Dnipro’da tüketicinin tercihi Gurme Helal Et oldu (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Dnipropetrovsk Filarmoni Orkestrası binasında “Dnipro Yılın Kişisi” adıyla bölgenin en iyilerinin seçildiği yarışmanın 15.’sinin ödül töreni düzenlendi. Gıda ürünlerinde tüketicinin tercihi ise bir Türk girişimi oldu.

Lux Expo organizasyon şirketi tarafından Dnipro Bölgesel Girişimcilik Destek Fonu’nun inisiyatifiyle 15 yıldır Dnipro bölgesinin en iyi doktoru, en iyi avukatı, en iyi tasarımcısı, en iyi halk figürü, en iyi hayır kurumları, en iyi gıda marketi gibi endüstri, ulaşım, inşaat, sağlık, eğitim, kültür, spor, ekonomi, ticaret, hizmetler vb. kategorilerinde seçimler yapılmaktadır.

35 dalda Dnipro bölgesinin en iyilerinin seçildiği yarışmada, uzmanlardan oluşan bir komisyon tüketici tercihleri arasında en iyilerini de belirlediler. Dnipro’da helal et ürünleri ve Türk markalı gıda ürünlerinin satışını gerçekleştiren “Gurme Helal Et” ürün ve hizmet kaliteleri dikkate alınarak tüketici tercihleri arasında en iyi işyeri olarak seçildi.

Aynı zamanda TURKSİD Dnipro bölge temsilcisi de olan “Gurme Helal Et” firmasının kurucusu Uğur Demirel Dnipro’da 5 yıldır faaliyet gösterdiklerini, daha önce Donetsk’te et ürünleri ve Türk gıda marketi olarak 8 yıl hizmet verdiklerini de belirtti. Yarışmaya ilk kez aday gösterildiklerini belirten Demirel, Dnipro’da artık herkesin tanıdığı bir market haline dönüştüklerini belirtti.

2021 yılından itibaren kurdukları yeni şirket ile toptan gıda ticaretine de başlayacaklarını belirtten Demirel, anket sonucunda Dnipro halkının memnuniyetlerinin sonucunu görmekten memnun olduklarını belirtti.


Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com