Zelenskiy, Bahmut istikametindeki ileri mevzilerini ziyaret etti (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Özel Harekat Kuvvetlerinin Bahmut istikametindeki ileri mevzilerini ziyaret ederek askerlerle görüştü.

Telegram’da bir mesaj yayınlayan Zelenskiy “Bahmut yönü, Özel Harekat Kuvvetlerinin ileri mevzileri. Bugün askerlerimizin meslek günlerini kutlamak, onları onurlandırmak için buradayım. Komutanın raporunu aldım, orduyla görüştüm. Çok güçlü, çok etkililer. Teşekkür ederim” dedi.

Cumhurbaşkanı, Donetsk bölgesindeki Özel Harekat Kuvvetleri askerlerini de tebrik ederek. “Ukrayna ÖHK’leri devletimizin işgal edilmesine, Ukrayna’yı ve sahip olduğumuz her şeyin yok edilmesine izin vermedi: kimliğimiz, hayatımız. Özgürlüğümüz ve çocuklarımızın, devletimizin bugünü ve geleceğinin yaşamı için 520 gün süren çok zorlu bir topyekûn savaştan sonra bile aynı gücü koruduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Donetsk bölgesinde askerlerle sohbet eden Cumhurbaşkanı, Özel Harekat Günü’nü kutladı ve ayrıca ÖHK komutanı Tuğgeneral Viktor Horenko‘nun askerlerin çalışmaları ile ilgili raporunu dinledi.

29 Temmuz, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Özel Harekat Kuvvetleri Günü idi.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com