Ukrayna’da bir Türk girişimi: Ukrayna çiçek ve hediye gönderimi sitesi “Send and Smile”

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

send and smile

“Send and Smile”: Gönder ve Gülümse

Ukrayna’da faaliyete geçen bir Türk girişimi olan Ukrayna Çiçek ve Hediye Online Sipariş Sitesi Send&Smile ile Ukrayna’daki sevdiklerinize kolay ve hızlı bir şekilde çiçek ve hediye gönderebilirsiniz. Kredi kartı veya banka kartınız ile online olarak ödeyebilirsiniz. Şu anda Ukrayna içerisinde 11 şehirde hizmet veren Send and Smile Ukrayna Çiçek ve Hediye sitesi her geçen gün genişleyen çiçekçi ağı ile ileride daha fazla şehirde teslimat gerçekleştirecek gibi görünüyor.

Saat 15:00’a kadar verilen siparişleri aynı gün teslim etmek mümkün

Ukrayna saatine göre saat 15:00’a kadar verilen siparişler aynı gün teslim edilmektedir. İsterseniz ileri tarihli bir gün için de sipariş oluşturabilirsiniz. Aynı gün teslim edilip edilemeyeceğini garanti altına almak isterseniz info@sendandsmile.com adresine Türkçe e-mail gönderebilir ya da her türlü sorularınız için whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Send and Smile Whatsapp No: +38-073-UKRAINE, +38-073-857 24 63

send and smile ukrayna çiçekcisi

Hangi çiçek ve hediyeleri gönderilebilir?

Neredeyse her mevsim bulunabilen gül, orkide ve saksı çiçeklerinin dışında mevsimine göre lale, şakayık, gerbera, papatya ve ayçiçeği gibi çiçekler gönderebilirsiniz.

Çiçeklerin yanı sıra hediye olarak çikolata, parfüm, gümüş pandora bileklik, oyuncak ayı vb. hediyeler göndermek de mümkün.

Hangi dilde hizmet verilmektedir?

Send&Smile Ukrayna Online Çiçek ve Hediye sitesi İngilizce, Türkçe, Rusça ve Ukraynaca hizmet vermektedir.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com