Ukrayna’da Midye Dolmanın Adresi: Midiya.Ua

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

2016’dan beri Midiya.Ua markasıyla Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ve sahil kenti Odessa’da midye dolma üretim, satış ve tanıtım faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Kısa Tarihçemiz, Biz Kimiz?

İstanbul’da ürettiğimiz midye dolmaları Taksim, Kadıköy Rıhtım, Kadıköy Altıyol, Kadıköy Barlar Sokağı, Balat, Caddebostan, Bostancı, Beşiktaş, Beyoğlu Balıkpazarı, Karaköy, Eminönü, Kabataş, Ortaköy’de farklı isimleri bulunan kendi dükkanlarımızda ve tezgahlarımızda satıyoruz. İstanbul’da aile işletmesi olarak 40 yıldır bu işin içinde bulunmaktayız.

İstanbul’daki imalathanemizden tüm Türkiye geneline midye göndermekteyiz.

İstanbul’da midye dolmanın yanında, edindiğimiz Türk sokak yemekleri lezzetlerindeki tecrübeyi artık Ukrayna’ya getirdik.

Ukrayna’da Kiev ve Odessa’dayız

3 yıldır Kiev’de ve Odessa’da hem üretiyoruz, hem satışını gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de sevilen sokak lezzetlerine Ukraynalıları alıştırıyoruz. Son 3 yılda 9 tane uluslararası sokak lezzetleri festivaline katıldık. Birçok sergi ve toplantıda da Türk sokak yemekleri ve midye dolma için stand açtık.

Katıldığımız sokak yemekleri festivallerinde midye dolmayı ilk kez tadan Ukraynalılar, midyenin alışkın olmadığı şekilde hazırlanmış olmasından ötürü önce bir şaşkınlık geçirmekte ve yedikten sonra damak tatlarına uygun bulmaktadır. Sonrasında adreslerine sipariş vermeye başladılar. İlk başladığımızda günlük 50 midye dolma siparişini adreslere gönderirken, siparişler 2000-3000 midye dolmaya ulaştı.

 

Ukraynalıların beğenileri işimize daha çok sarılmamıza teşvik ediyor. Ve daha fazla insana ulaşmak için midye dolmayı sokağa taşıdık ve taşımaya devam ediyoruz.

Ukrayna’da 2016’da başladığımız üretimle birlikte 2018 yılında Kiev Podol sahilinde Midiya.Ua markasıyla midye dolma ve Türk sokak yemekleri satışını yaptık.

2019 yılında Odessa’da ve Kiev’de yeni satış noktalarımızı oluşturduk. Aşağıda belirtilen adreslerde midye dolmalarımızı tadabilir, sevdiklerinize de götürebilirsiniz.

  • Kiev’de Khreşatik Caddesi, 13 numarada cadde üstünde (Mojito Bar),
  • Odessa’da Deribaskaya Caddesi, 25 (Yarmarka) Midiya.Ua isimli kendi yerimizde satışını yapmaktayız.

Aynı zamanda tüm Ukrayna genelindeki müşterilerimize kargo ile günlük, taze midye dolma göndermeye devam ediyoruz.

Adrese Teslim Midye Dolma

Kiev’de ve Odessa’da siparişlerinizi mesafeye göre en fazla birkaç saat içerisinde adresinize ulaştırıyoruz.

Ukrayna’nın herhangi bir noktasından saat 15:00’e kadar verdiğiniz siparişi hazırlayarak aynı gün akşam kargoya veriyoruz.

Uygun olan şehirlere daha hızlı ulaşım gerektiğinde şehirlerarası otobüslerle de gönderiyoruz.

Ukrayna’da Midye Dolma Fiyatlarımız

  • M Midye Dolma : 10 UAH
  • L Midye Dolma : 12 UAH
  • XL Midye Dolma: : 15 UAH

* Kargo ile adrese teslimat çiğköfte ve kokoreç için sipariş üzerine hazırlanmaktadır.

Sipariş İçin İletişim Bilgileri

Umran Çiçek

+38 (093) 034 76 47 no’lu telefondan (Whatsapp, Viber)

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100022315118983

Instagram: https://www.instagram.com/midiya.ua/

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com