Nova Poshta, Avrupa pazarına girişini duyurdu. İlk olarak Polonya, Slovakya ve Romanya

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Nova Poshta, Avrupa pazarına girişini duyurdu. İlk olarak Polonya, Slovakya ve Romanya

Nova Poshta Polonya, Slovakya ve Romanya pazarlarına girerek ağını genişletmeyi planlıyor. İlk şubeler yıl sonuna kadar görünecek

Ukrayna’nın özel posta şirketlerinden en büyüğü Nova Poshta Avrupa pazarına girişi ile alakalı bir duyuru yaptı. İlk yeni şubelerin Polonya, Slovakya ve Romanya’da açılması planlanıyor.

Reznikov, Ukrayna’daki savaşın yıl sonuna kadar bitebileceğine inanıyor: bunun için ne gerekiyor?

AB’de şube açma planlarının müşteri isteklerine göre belirlendiğini belirten şirketin itibar yönetimi direktörü Olena PlakhovaBiz her zaman müşteriyi takip eden bir şirketiz. 5 milyon insanın yurtdışına taşındığını görüyoruz, daha fazla müşteri ‘Seni özlüyoruz’ diyor. Bu yüzden Avrupa pazarına girmeyi planlıyoruz.” dedi.

Başlangıçta Polonya’da hizmete başlamayı planladıklarını belirten Plakhova “Öncelikle Ukrayna’ya sınırı olan ülkelere gideceğiz: Polonya, Slovakya, Romanya. Bu birinci etap olacak, daha sonra orada nasıl ilerleyeceğini göreceğiz ve ikinci etabı ve diğer ülkeleri planlayacağız.” dedi.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com