Epicenter, Kiev’de ücretsiz ortak çalışma alanı açtı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Grubun basın servisinin bildirdiğine göre, “Epicentr” şirketler grubu, Kiev’de Stepan Bandera Ave., 11a adresindeki alışveriş merkezinde 100’den fazla çalışma koltuğuna sahip “Kırılmaz Merkez” olarak isimlendirdiği ortak bir çalışma alanı açtı.

Epicentr halkla ilişkiler müdürü Yuliya Çudnovets “Epicentr şirketinin alışveriş tesisleri, merkezi güç kaynağı olmadığında bile çalışmaya devam etmeyi sağlayan kendi jeneratörleriyle donatıldı. Ukraynalıların ülke için bu zor dönemi atlatmalarına yardımcı olmak için şimdiden cihaz şarjını başlattık. Tüm alışveriş merkezlerindeki istasyonlarda olmak üzere, şu anda 100’den fazla kişinin eşzamanlı olarak çalışabileceği tam teşekküllü bir ortak çalışma alanı açtık.” dedi.

Ortak çalışma alanında ziyaretçiler için ücretsiz wi-fi çalışıyor, okul çocukları için bir bölge ve bir mini kafe var.

Epicenter K 2003 yılında kuruldu ve aynı yılın Aralık ayında Kiev’de ilk hipermarketini açtı. 2022 Kasım ayı başı itibarıyla şirketin ağında ülkenin çeşitli bölgelerinde “Epicentr” ve “Nova Liniya” markaları altında 73 ticaret tesisi bulunmaktadır.

Çatışmalar sırasında Çernigov, Mariupol ve Buça’da bulunan üç Epicentr alışveriş merkezi tamamen yıkıldı. Önemli kayıplara rağmen şirket aktif olarak ülkeye yardım ediyor. Ukrayna’nın geniş çaplı işgalinin başlangıcından bu yana toplam yardım miktarı 400 milyon UAH’ı aştı.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com