1 Kasım’dan itibaren Kiev’de şehiriçi hız sınırı 50 km’ye düşürüldü

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

1 Kasım – 1 Nisan arasında, izin verilen hızın daha düşük olduğu alanlar hariç, Kiev’in şehiriçi yollarında izin verilen maksimum hız 50 km/s olacaktır.

hız-sınırı-50-km

Yine 1 Kasım itibariyle daha önce 90 km/s olan ana yollardaki hız sınırı ise 80 km/s olarak değiştirildi. Trafik Yönetim Merkezi başkentte 90 km/s olan yol işaretleri için “Maksimum hareket hızını saatte 80 km ile sınırlandırılıyor.” diye açıklama yaptı.

Kiev Şehir Devlet İdaresi başkan yardımcısı Konstantin Usov tarafından Telegram’da yapılan duyuruya göre 1 Kasım – 1 Nisan arasında Kiev’in 7 ana yolunda hız sınırı 80 km/s olarak uygulanacak. Kalan tüm şehiriçi yollarda daha düşük hız sınırı belirtilmeyen yollardaki hız sınırı ise 50 km/s olarak uygulanacak.

Rusya Ukrayna’ya dönüyor: Oligarklar, suçlular ve yerel seçkinler

Bu yollar: Naberezhnoe Shosse, Naddnipryanskoe Shosse, Stolichnoe Shosse, Bazhana Caddesi, Saperno-Slobodskaya Caddesi,Naberezhno-Rybalskaya Caddesi, Havansky Köprüsünden sonra sahil yolu, Shukhevych Caddesi Kuzey Köprüsü’nden Balzac Caddesi’ne kadar olan kesim.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com