Zelenskiy Ruslara seslendi: Peşinizden kötülük gelecek (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Rusları sessiz kalmamaya ve Ukrayna’ya yönelik terörü kınamaya çağırdı. Bunu şimdi yapmazlarsa aksi takdirde teröristlerin kendilerinin de peşlerine düşeceğini belirtti.

Dün akşam saatlerinde yayınlanan videoda “her şeyi çok iyi görüp bilmelerine” rağmen Rus terörünü kınayacak söz bulamayan “Rusya’daki ve Rusya’dan gelen” halka seslenen Zelenskiy “Neler olduğunu beklemeye çalışan korkakça sessizliğin, ancak bir gün aynı teröristlerin senin için gelmesiyle sonuçlanacak. Kötülük, korkaklığa karşı çok hassastır. Kötülük, ondan korkanları veya onunla savaşmaya çalışanları her zaman hatırlar. Ve senin için geldiğinde kimse seni koruyamaz” dedi.

Dnipro’da bir apartmanı vuran Rus roketi sonucu 35 kişi öldü

14 Ocak Cumartesi günü, Rus birlikleri Ukrayna altyapısına yeni bir büyük füze saldırısı başlattı. Roketlerden biri Dnipro’da bir apartmana çarptı.

Bu çarpma sonucunda 9 katlı binanın girişlerinden biri tamamen çökerek, o an evde olan herkesi enkaz altında bıraktı. Son verilere göre 35 kişi öldü, 75 kişi yaralandı ve 35 kişinin de kayıp olduğu düşünülüyor.

Aynı zamanda Rus medyası, Rus ordusunun füze saldırıları sonucunda Ukrayna’da sivil halkın ölmesinden duyduğu sevinci gizlemiyor.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com