Ukrayna polisi bir kadını öldürdüğünden şüphelendiği bir Türk vatandaşını arıyor (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Rivne’de polis taammüden cinayete karışmış olduğunu düşündükleri bir Türk vatandaşının nerede olduğunun belirlenmesi için soruşturma başlattı.

Günlük olarak kiralanan bir apartman dairesinde Rivne’li 38 yaşındaki bir kadının kanlı cesedi, 2 Kasım günü saat 10:20 sıralarında daire sahibi tarafından bulundu. Taammüden adam öldürmekten şüphelenilen bir Türk vatandaşının nerede olduğunun belirlenmesi için acil soruşturma çalışmaları devam etmektedir.

Türkiye’den gelen üç kaçak göçmen, Macaristan sınırı yakınlarında gözaltına alındı (video)

Olay yerinde, soruşturma ekibi, kurbanın, aramalarına cevap vermemesi üzerine eve gelen evsahibi tarafından bulunduğu belirtildi. Daireye giren evsahibi, mutfakta bir kadının cansız bedenini gördüğünü söyledi.

Şu anda Bölge Emniyet Müdürlüğü ve Rivne adli soruşturma görevlileri, 48 yaşındaki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Ekrem Karataş‘ın nerede olduğunu belirlemek için arama çalışmaları yürütüyor.

Polis tarafından yapılan açıklamada kişi hakkında herhangi bir bilgisi olanların 0686771234, 0989508249, 0986342123 numaralı telefondan veya “102” özel hattından ihbarda bulunabilecekleri belirtti. Polis ihbarda bulunanların anonimliğini garanti etmektedir.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com