Meest, lifecell mağazalarında paket gönderimi ve alımını başlattı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Fotoğraf: Meest basın servisi

Artık Ukrayna genelindeki 470’i aşkın lifecell mağazasında posta lojistik operatörü Meest POSHTA ile paket gönderip almak mümkün hale geliyor.

Meest basın servisi tarafından yayınlanan mesajda “Çalışmamızın ana alanlarından biri olarak ortak şubeler ağını geliştirmeye devam ediyoruz. Ülkede Ukraynalıların aşina olduğu mağazalar, süpermarketler, benzin istasyonları gibi bu tür yüzlerce nokta zaten mevcut. lifecell, müşterilerimize posta ve lojistik hizmetlerini daha konforlu ve uygun fiyatlı hale getirecek” dedi.

Fotoğraf: Meest basın servisi

Paket göndermek için öncelikle uygulamada veya web sitesinde online olarak kayıt oluşturmanız gerekir. Bundan sonra ödeme yapılmalı (eğer ödeyen gönderen ise), önceden paketlenmiş paketi lifecell mağazasına getirmeli ve Meest POSHTA etiketinin bulunduğu kasadaki kasiyere teslim etmelidir.

Aynı şekilde gelen paketinizi almak için aynı kasaya başvurmanız, paket numarasını belirtmeniz ve alıcının kimliğini doğrulamanız gerekir.

Haberlerden anında haberdar olmak için Telegram ve Whatsapp kanallarımızı takip ediniz.

Şirket, Meest POSHTA müşterilerinin lifecell’in yanı sıra ROZETKA mağazalarından, Silpo süpermarketlerinden, OKKO benzin istasyonlarından, BRSM’den ve operatörün hem ortak hem de bağımsız diğer şubelerinden paket alıp gönderebileceklerini hatırlattı.

Lifecell’in 2023 yılında Ukrayna’nın 18 bölgesinde 48 mağaza açtığını belirtmekte fayda var; Aralık ayı sonunda operatörün markası altındaki perakende satış ağının 470’den fazla mağazaya ulaştığı görüldü.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com