Kiev’de şehre giriş ve çıkışları izlemek için 256 güvenlik kamerası kuruldu

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de şehrin tüm giriş ve çıkışlarını kontrol edebilecek şekilde 256 kamera yerleştirildi. Böylece, başkentin tüm çıkışları ve girişleri, durumu izlemek için bir video gözetim sistemi ile tamamen kaplanmış oldu.

Kiev Şehir Devlet İdaresi başkan yardımcısı Petro Oleniç tarafından bildirildiğine göre Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, şehre giriş ve çıkışları izlemek için 256 güvenlik kamerası kuruldu.

Kiev Şehir Devlet İdaresi başkan yardımcısı “256. Şehrin ulaşım çevresine o kadar çok kamera yerleştirildi ki, geçen yılın sonunda söz verdiğimiz de tam olarak buydu. Her şeyden önce Kiev belediye başkanı Vitaliy Kliçko’nun da belirttiği gibi bu bizim güvenliğimiz.” dedi.

Ukrayna ve Türkiye arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması metni (İngilizce)

Oleniç ayrıca, son üç gün içinde Kiev’den çıkış yapan araç sayısının 715 bin olduğunu kaydetti. Geçen hafta, aynı dönemde 705 bin araç şehirden ayrılmıştı. Aynı zamanda, Ukrayna başkentine giriş sayısı da bir önceki haftaya göre değişmedi.

Yukarıdaki verilere dayanarak, Kiev Şehir Devlet İdaresi başkan yardımcısı, başkentten toplu bir göç kaydedilmediğini ve gözlemlenen dalgalanmaların normal aralıkta olduğunu iddia ediyor.

Rakamların, Kiev’e tüm çıkış ve girişlerin bir video gözetim sistemi tarafından kapsanması sayesinde elde edildiğini de vurguladı.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com