Kiev’de helal etin adresi: Meat Garden

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Uzun yılların kasaplık tecrübesi ile “Meat Garden” Türk marketi ve kasabı olarak Kiev’de.

Meat Garden, üç satış noktasında usülüne uygun olarak kendi kestiği kuzu ve dana ile tavuk eti ve ürünlerini; helal kesim ve lezzetli et arayan müşterilerine sunmaktadır.

Cemalettin ve Yunus Aydın kardeşler ile Ahıska Türkü Alimcan Aliyev tarafından kurulan Meat Garden, Kiev’in iki noktasında bulunan dükkânlarında kendi hazırladığı et ve et ürünleri ile birlikte market ve şarküteri ürünlerinin satışını yapmaktadır. Zeytin, peynir, zeytinyağı, baharatlar, salçalar, bisküvi ve çikolatalar, mutfak ürünleri gibi onlarca çeşit ürüne aynı noktada ulaşma imkanı sunmaktadır.

Ukrayna’da Helal Kesim Et Ürünleri

Büyükbaş, küçükbaş hayvan ile kümes hayvanlarının kesimini kendisi gerçekleştiren Meat Garden, helal kesim şartlarına uygun olarak gerçekleştirdiği kesim sonrasında ürünlerin satışını Kiev’de bulunan iki dükkanında yaparken, aynı zamanda restoran ve kafelerin et ihtiyacını da gidermektedir.

Müşterileri sadece Kiev’de yaşayan Türkler olmayıp, Ukraynalı müşterilerin de uğrak yeridir. Türk restoranları ile birlikte, pek çok Ukrayna restoranı için et ve et ürünleri hazırlamaktadır.

Üretim yerinde kasap sucuk, salam, pastırma, köfte, hamburger köftesini de üretmektedir.

Kiev’de Türk Marketi

Aşağıda yer alan Meat Garden dükkanlarında zeytinden peynire, bisküviden makarnaya, salçadan zeytinyağına, bakliyatlara, içeceklere kadar her türlü Türk market ürünü ile birlikte Türkiye’den getirilen çeşitli mutfak eşyalarına da ulaşabilirsiniz. Kiev’de Türk marketi; güvenli alışveriş denilince akla Meat Garden gelir.

MeatGarden Web Sitesi üzerinden de alışveriş yapabilirsiniz.

https://meatgarden.com.ua/

Size en yakın Meat Garden marketi nerede?

Meat Garden 1

Meat Garden’in ilk açtığı satış noktası İslâm Kültür Merkezi’ne yakın bir noktada olup; merkez niteliğindeki dükkânda et ve et ürünleri ile birlikte şarküteri ve market ürünleri de bulunmaktadır.

Adres: вулиця Дегтярівська, 27 (Dehtiarivska St, 27)
Yetkili: Yunus Aydın
Telefon: +38-066-511 8695

Meat Garden 2

Vasilkovska’da yeni yapılan bir yaşam kompleksinin alt katında, cadde üstünde yer alan Meat Garden 2’de de yine aynı şekilde et ve et ürünleri ile birlikte market ürünlerini de bulunmaktadır.

Adres: вулиця Михайла Максимовича, 24А (Mykhaila Maksymovycha St, 24A)
Yetkili: Ali Aliyev 
Telefon: +38-093-849 04 66

Meat Garden 3

Kiev’in son yıllarda yaşamak için tercih edilen yeni semtlerinden Borşçahivka’da açılan dükkanda Meat Garden’in et ve et ürünleri ile market ürünlerine ulaşabilirsiniz.

Adres: вулиця Академіка Шалімова, 62, Софіївська Борщагівка (Akademika Shalimova St, 62, Sofiivska Borschahivka)
Yetkili: Cemal Aydın
Telefon: +38-066-941 68 08

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com