Kiev bölgesinde savunma hatları güçlendiriliyor (fotoğraf)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev Savunma Kuvvetleri grubunun birimleri, Kiev şehrinin ve Kiev bölgesinin savunma hatlarını özel koruganlarla geliştirmeye devam ediyor.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Kara Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Aleksandr PavlyukKiev’in kuvvetler grubuna ve savunma araçlarına ait birimlere uzun vadeli tahkimat yapılarının montajı sürüyor. Kiev Bölgesel Askeri İdaresi ile işbirliği içinde mühendislik çalışmaları yürütülüyor.” dedi.

Düşmanın ilerlemesinin olası yolları üzerinde koruganların kurulması ve düzenlenmesi devam ediyor.

Ayrıca, personel koruması için barınakların donatılması süreci de devam etmektedir.

Bunun için, askerlerin hayatlarını mümkün olduğunca korumak için toprak yüzeyinin altına monte edilen betonarme yapılar kullanılmaktadır.

Pavlyuk, “Savunma hatlarını inşa ediyoruz, ekipmanlarını iyileştiriyoruz, mühendislik bariyerleri düzenliyoruz. Çalışmalar sürekli devam ediyor, bu nedenle düşmanın tüm umutları boşa gidiyor.” dedi.

Daha önce Kiev Şehri Askeri İdaresi Başkanı Sergey Popko, Rusya’daki savaş ve seferberlik devam ederken işgalcilerin Kiev’e ikinci bir saldırı tehdidinin var olduğunu belirtmişti.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com