HBO’nun Yeni Mini Dizisi Çernobil’in Fragmanı Yayınlandı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
HBO’nun yaşanmış hikayelere dayanan yeni mini dizisi Çernobil’in fragmanı yayınlandı ve fragman oldukça ürkütücü sahneler içeriyor.
Senaristliğini Craig Mazin’in üstlendiği dizi, nükleer patlamanın hemen öncesinde Çernobil ve Ukrayna SSC’de bulunan Pripyat civarında yaşanan olaylar ile başlıyor. Dizi, yaşanan felaketin kendisi kadar sonrasında yaşanan korkunç olaylara da odaklanıyor. Dizinin hikayesi, patlayıcı maddelerin Avrupa’ya yayılmasını önlemeye çalışan bir grup insanın etrafında gelişiyor.
Fragmanın başlarında bir masa etrafında bitkilerin güvenliği konusunda tartışan bir grup insan görüyoruz ama patlama yaşandıktan sonra yayılan radyasyonun etkisi çarpıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ölen hayvanların ve korkunç şekilde yaralanan insanların görüldüğü fragmandan dizinin bir hayli etkileyici olacağı tahmin edilebilir.
Başrollerini Stellan Skarsgard ve Jared Harris’in üstlendiği 5 bölümlük mini dizi Çernobil6 Mayıs’ta HBO’da yayınlanacak.
Haberle ilgili Video Fragmanı izlemek için tıklayın
Kaynak: Webtekno.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com