Epicenter K, iki yıl içerisinde 50 yeni mağaza açacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’nın inşaat ve dekorasyon malzemeleri hipermarketi Epicenter K, 2021-2022 yıllarında Ukrayna genelinde çeşitli formatlarda 50 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Epicenter K genel müdür yardımcısı Vladimir Gonçarov “2021-2022 yatırım planımız, Ukrayna genelinde çeşitli formatlarda 50 alışveriş merkezinin açılmasını öngörmektedir. Yılın başından bu yana,  altı mağazamız çalışmaya başladı.” dedi.

Şirketin planlarına göre, 2021 yılında Harkov, Lviv’deki mağazaların yenilenerek açılacağını, Dnipro’da üçüncü, Odessa’da dördüncü alışveriş merkezi ve Kiev’de iki yeni mağazanın daha açılması planlanıyor.

Örneğin, başkentte, Blockbuster Mall alışveriş merkezinin üçüncü etabında ve ayrıca ul kavşağında 4 hektarlık bir alana sahip arazide  yeni mağazalar açılması planlanmaktadır. 

Gonçarov’a göre, Epicenter K ayrıca 2021-2022’de küçük kasabalarda uygun formatta mağaza ağı geliştirmek için 706.5 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor. Odessa, Donetsk, Lugansk ve diğer bölgelerde yeni mağazaların açılması planlanıyor

  • “Epicenter K” 2003 yılında kuruldu;
  • Aynı yılın Aralık ayında ilk hipermarketini Kiev’de açtı;
  • Haziran 2021 itibariyle zincir, Ukrayna’da 66 Epicenter alışveriş merkezi ve 10 Novaya Liniya  hipermarketine sahip;
  • “Epicenter”‘ ın kayıtlı sermayesi 158,600,000 UAH’dır.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com