AnadoluJet’ten, Kiev ve Odessa’dan Dalaman’a düzenli seferler Mayıs’ta başlıyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk Hava Yolları’nın iştiraki AnadoluJet, havayolunun Ukrayna ofisinin bildirdiğine göre, Kiev ve Odessa’dan Dalaman’a yaz sezonu boyunca düzenli seferler açacak .

Kiev’den Dalaman’a seferler haftada iki kez olmak üzere 30 Nisan’da başlayacak. Uçak, Perşembe ve Pazar günleri saat 23:00’te Dalaman’dan Kiev’e uçacak. Kiev’den kalkışlar ise Pazartesi ve Cuma günleri 02:20’de planlanıyor.

Kiev-Dalaman uçak biletlerinin fiyatı, 8 kg el bagajı ve 20 kg bagaj taşınması hesaba katılarak her iki yönde 222 dolardan başlıyor.

AnadoluJet, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki kez olmak üzere 2 Mayıs’ta Odessa-Dalaman seferlerini başlatacak. Dalaman’dan Odessa’ya hareket saat 12:00’de yapılacaktır. Odessa’dan Dalaman’a dönüş uçuşları 14:55 olarak planlandı.

AnadoluJet uçuşları için Odessa-Dalaman uçuşları, 8 kg el bagajı ve 20 kg bagaj taşıma bedeli dikkate alınarak her iki yönde 222 dolardan satılmaktadır.

Daha önce AnadoluJet, 30 Mart’ta başlayacak olan Kiev-Ankara direkt uçuşları için bilet satışlarını açtı .

AnadoluJet, ana havayoluna göre basitleştirilmiş bir hizmet sunar. 189 ekonomi sınıfı koltuğa sahip Boeing 737-800, Ukrayna’ya uçacak. Uçakta işletme sınıfı yok. Benzer uçaklar, Avrupa’nın en düşük maliyetli havayolu olan Ryanair tarafından kullanılmaktadır.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com