Zelenskiy, Ukraynalı gençleri Ukraine Now flash mob yarışmasına çağırıyor (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, gençleri Ukrayna’nın büyük çaplı bir flash mob yarışmasına katılmaya ve Ukrayna’ya olan aşklarından bahsetmeye çağırıyor.

Cumhurbaşkanı “Modern Ukraynamız hakkında, bağımsız bir ülkede doğan genç nesillerin özgürlükleri hakkında bir video izledim. Özgür, güzel, güçlü! Bu inandığım Ukrayna. Bir de gençlerimizin nasıl bir Ukrayna’ya inandığını görelim!” diye davette bulundu.

Ukrayna’nın 30 yaşın altındaki tüm gönüllü vatandaşların Ukraine Now Flash Mob yarışmasına katılabileceğini belirten Zelenskiy “Ukrayna’nın 30. yıldönümü olan Bağımsızlık Günü’nde on kazananı göreceğiz.” diyerek yarışma sonunda 10 adayın kazanacağını da açıkladı.

Ukraine Now Flash Mob Yarışması için belirlenen katılım kuralları:

  • Başarılarınızı paylaşmak, Ukraynalı olmanın sizin için ne anlama geldiğini ve ülkenin hayatını nasıl daha iyi hale getireceğinizi anlatmak ve göstermek için bir dakika kadar süren bir video kaydedin;
  • Videoyu Facebook veya İnstagram sosyal ağınızda yayınlayın veya şu adrese gönderin: ukrainenow.videos@gmail.com;
  • Gönderiye @UkraineNOW sayfasını etiketleyin;
  • Gönderinizde #IamUkraineNow hashtag’ini koyun;
  • Yarışma için açılan sayfayı beğenin ve @UkraineNOW sayfasına abone olun.

Yarışmaya katılmak için 1 Mart 2021 tarihine kadar video gönderilebilir. Yarışma sonuçlarına göre jüri 10 kazanan seçecektir. Kazananlar Ukrayna’nın bağımsızlığının 30. yıl dönümünde Cumhurbaşkanı ile en önemli konularda tanışma ve konuşma fırsatı bulacaklardır.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com