Zelenskiy ve Yermak COVID-19’un üstesinden geldi

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ile Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak COVID-19’un üstesinden geldiklerini açıkladı. Her ikisinin de test sonuçları negatif çıktı.

Telegram kanalından bir açıklama yapan Zelenskiy “Sonunda negatif bir koronavirüs test sonucum var. Yeni riskleri anlamalı ve mümkün olduğunca kendimize bakmalıyız. Tıbbi maskelerin, kendi kendine izolasyonun, sosyal mesafenin, dengeli vitamin programlarının, sporun önemini anlamalıyız. Bütün bunlar çok önemli ve tüm bunlar birlikte bize umut veriyor.” diye müjdeyi duyurdu.

Cumhurbaşkanı ayrıca pazartesiden beri işte olduğunu kaydederek “Çok meşgul bir gün olacak, ancak her zamanki gibi işe dalmaktan çok mutluyum,” diye ekledi.

Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, COVID-19 için negatif test sonucu aldığını Facebook sayfasından duyurdu:

“Koronavirüs testi negatif bir sonuç gösterdi. Her zamanki gibi işe koyuluyorum. Arkadaşlar, bir kez daha herkesten güvenlik önlemleri için sorumluluk almasını istiyorum. Size ve sevdiklerinize sağlık diliyorum!” diye yazdı.

9 Kasım’da Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy ve Cumhurbaşkanlığı Ofisi Başkanı Andrey Yermak, Covid-19 hastalığına yakalandıklarını duyurmuştu.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com