FlixBus yakında Ukrayna’da yurtiçi yolcu taşımacılığına başlayacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

FlixBus Ukrayna ve Polonya şirket müdürü Michal Lehman tarafından belirtildiğine göre otobüs operatörü FlixBus yakında Ukrayna’daki yurtiçi yolcu taşımacılığı pazarına girmeyi planlıyor.

Otobüs FlixBus

Bir röportaj sırasında yaptığı açıklamada Leman “Çok yakında Ukrayna’da iç hat seferleri başlatacağız. Bunlar yeşil çizgiler olmayacak, ancak zamanla rotalar açmayı planlıyoruz. Ayrıca, mevcut uluslararası hatlarda Ukrayna’daki yurtiçi seyahatleri de birleştireceğiz. Otobüsümüz, örneğin Kiev’den Polonya’ya gidiyorsa, Kiev’den Lviv’e veya Jitomir’e de bir bilet satın almak mümkün olacak,” dedi.

Buna ek olarak, Ukrayna ve Polonya’daki şirketin yöneticisi, FlixBus’un şu anda beş ila altı Ukraynalı otobüs taşımacılığı şirketi ile yeni hatlar başlatmak için bir anlaşmaya sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Lehman “Şimdi yasal sorunları çözme ve izin alma sürecindeyiz, pandemi nedeniyle süreç biraz yavaşladı, ancak durmadı.” diye ekledi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com