Kiev’de akılalmaz kaza! İnsanların içine daldı. (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev Maidan’da yayaların yürüdüğü alandan hızla Khreşçatik Caddesine doğru giden araç, otobüs durağının yanındaki reklam panolarını parçalayarak trafikteki araçlara daldı. Kazada iki kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı. Olay yerinde incelemeler devam ediyor.

Saat 16.00 sıralarında, büyükşehir polisine gelen ihbar üzerinde olay yerine ambulans ve devriye görevlileri ile başkent polisinin soruşturma görevlileri sevkedildi.

Güvenlik kameralarından alınan görüntülere göre Bağımsızlık Meydanı’ndaki merdivenlerden aşağı hızla inen araç, yayalara çarparak Khreşçatik Caddesi’nde trafikte yol alan araçlara çarparak durdu.

66 yaşındaki sürücünün, kaza sırasında alkolsüz olduğu, kendisini kötü hissederek direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirlendi.

Kaza sırasında 2 kişi ölürken, çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi.

Soruşturma ekibi, ölümcül kazanın tüm koşullarını ve nedenlerini tespit etmek için olay yerinde çalışmaktadır.

Olay sırasında çekilen kamera görüntüleri:

Güncelleme

Kiev polisi tarafından yeni bir video daha paylaşıldı. Bu videoya göre araç Mihailovska Caddesi tarafından gelmekte ve dengesiz bir şekilde karşıya geçerek önce bir arabayı önünde sürüklemekte, sonrasında yönünü değiştirip üstteki videodaki gibi hareket etmektedir.

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com