Keçiören Gençlik Merkezi’nde Türkçe eğitim gören Ukraynalı savaş mağduru çocuklara şehir turu

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Keçiören Gençlik Merkezi’nde Türkçe dil kurslarına devam eden ülke içinde yerinden edilmiş kişilerin çocuklarına şehir turu yaptırıldı. Tur sırasında Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile de bir araya geldiler.

Ukrayna Ankara Derneği Başkanı Yulia Biletska, Belediye Başkanlığı ve Keçiören Gençlik Merkezi tarafından Ukraynalı çocuklara sağlanan destek için Belediye Başkanı Turgut Altınok’a teşekkür etti.

Şmigal: Ukrayna artık AB ve Rusya arasında ortada değil

Toplantı sonucunda, belediye başkanlığı kurs öğrencilerine yemek sağlamanın yanı sıra çocuklara ve ailelerine ilçedeki spor salonlarına ücretsiz abonelik sağlama sözü verdi.

Yayınlanan mesajda Bu harika geziyi düzenledikleri için Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Kale’ye, merkez uzmanı Nuran Çelik’e ve rehber Cem Zeren’e en içten teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca çeviri desteği için Göçmen Sığınmacılarla Dayanışma Derneği SGDD-ASAM’a özel olarak teşekkür ederiz. Tur sırasında profesyonel çeviri için Irina Tkaçuk’a teşekkür ederizdenildi. 

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com