Ukrayna’da Ağustos ayı sonlarında yeni bir kapanma mı planlanıyor?

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Şirketlere toplu taşımada özel geçiş hakkı sağlanması gerekenler için listeleri hazırlamaları istendi.

işletmelere maske cezası

SaveFOP hareketinin ve Girişimciliği Koruma Birliği’nin başkanı Sergey Dorotiç, lokal yönetimlerin, şirketlere, özel geçişlere ihtiyaç duyan personel sayısı hakkında veri sağlamalarını isteyen mektuplar göndermeye başladığına dair belgeyi yayınladı.

İşletmelerden listelerin oluşturulması için 3 Ağustos 2021 günü saat 15:00’e kadar bir çalışan listesi sağlamaları istenmektedir. Mektup şu şekildedir:

“16 Temmuz 2021 tarihli acil müdahale karargahı toplantısının 10 No’lu Protokolünün 1. paragrafını yerine getirmek için, her türden işletmelerin, kurumların, kuruluşların çalışanlarının listelerini derleyip Kiev Şehir Devlet İdaresine gönderme ihtiyacına ilişkindir. Covid-19 ile ilgili gelişmiş karantina kısıtlamalarının getirilmesi durumunda toplu taşımada seyahat etmek için özel geçişlere ihtiyaç duyacak olan şehrin kritik altyapısından önemli personellerin listesinin, 03.08.2021 tarihine kadar acilen vermenizi rica ediyoruz.” denilerek listenin hangi e.posta adresine gönderileceğini iletmişlerdir.

ukrhaber.com

14 AB ülkesi Ukrayna’dan gelen turistlere kapılarını açtı

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com