Kiev Tren Garı’nda Business & Family Lounge salonu açıldı. Saati 250 UAH

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Demiryolları Ukrzaliznytsia, Kiev’deki Merkez Tren İstasyonu’ndaki yolcular için özel bir dinlenme alanını iyileştirerek Business & Family Lounge olarak yeniden açtı. Bir saatlik kullanım bedeli ise 250 UAH olarak belirlendi.

Ukrzaliznytsia basın servisi tarafından bildirildiğine göre salon, gar binasının zemin katında yer almaktadır. Doğu tarafında bulunan Vokzalnaya meydanından (istasyonun merkezi girişinin solunda) ayrı bir girişten de erişilebilmektedir.

250 UAH / Saat için yolcular nelerden faydalanabilir:

  • Ortak çalışma alanı;
  • Toplantı odası;
  • Yumuşak oyun yüzeyi olan bir çocuk odası;
  • Tuvalet;
  • Geniş rekreasyon ve bar alanı;
  • Kütüphane;
  • Duş odası ve ayakkabı boyama alanı.

CreditWest Bank, IBRD ve Ukreximbank’ın uzun vadeli finansman erişim projesine katıldı

Intercity, Intercity + ve SV trenlerinde birinci sınıf bilete sahip yolcular için saat ücreti indirimli olarak 150 UAH olarak uygulanacaktır.

Ukrzaliznytsia, “Alan, iş için seyahat eden veya yüksek hızlı internete bağlanma, cihazlarını şarj etme ve yüksek kaliteli kahveye sahip bir seferi beklemek için uygun bir yere ihtiyaç duyan yolcuların rahatlığı için yeniden donatıldı.” dedi.

Türkiye, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin azalması için yardım etmeye hazır

Şirket, 2022’de Ukrayna’nın diğer büyük şehirlerinin istasyonlarında benzer markalı salonlar açmayı planladığını da sözlerine ekledi.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com