Borispol Havaalanı refakatçilerin içeri girişine açıldı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Girişte vücut ısısı 37.2 dereceyi geçmiyorsa, artık test, aşı veya COVID-19’dan iyileşme belgeleri ibraz edilmesine gerek kalmadan Borispol Havaalanı içine girilebilecektir.

Borispol uluslararası havaalanı basın servisi tarafından yapılan açıklamada “Artık Borispol Uluslararası Havalimanı’na giriş, beraberindeki kişiler için bile serbest. Ancak, elbette, gerekli sıhhi standartlara, yani kişisel koruyucu ekipmanların (maske) kullanımına uygun olarak” diyor.

Terminal girişinde aynı anda havalimanı çalışanlarının girecek olan kişilerin vücut ısısını ölçtüğü ve vücut ısısı 37.2 dereceyi geçmezse havalimanına giriş serbest denildi.

Ukrayna, yetersiz tatlı su kaynaklarına sahip Avrupa ülkeleri arasında

Aynı zamanda girişte test, aşılama veya COVID-19’dan iyileşme için belge ibraz etmenize gerek olmadığı belirtilmektedir.

Daha önce, 23 Aralık – 27 Aralık arasındaki dönemde Boryspil uluslararası havaalanında 35 kişinin sahtecilik belirtileri olan aşı belgeleri sunduğu bildirildi .

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com