Ukrayna’da yolda çıplak koşan adam donarak ölmüş bulundu (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Geceleri Mariupol yakınlarında dondurucu soğuklarda yol boyunca tamamen çıplak koşan bir adam ertesi gün donarak ölmüş bulundu. Polis tarafından görüntülenen adama müdahale edilmedi. Video sosyal ağlarda göründü.

Görüntülerde bir adamın kıyafeti ve ayakkabısı olmadan yol boyunca koştuğu görülüyor. Devriyeler ona her şeyin yolunda olup olmadığını sordu ve müdahale etmeden ayrıldı.

Facebook’ta videoya yapılan yorumlarda Irina Smesko “Bu videoda polisler, Yalta Köyü’nde akıl hastası bir kişiyi filme alıyorlar. Dışarıda hava -14°’de. Sonra onu bırakıp videoyu yüklüyorlar. İki gün sonra, 29 yaşındaki Vasily Evich, videodaki adam (olimpiyat okulunda bir atlet) bulundu Herkes onun sağlık sorunları olduğunu biliyor ve arabadakiler de aslında onu çok iyi tanıyor!” diye yazdı.

Yorumlardan, adamın birkaç yıldır güreştiği ve çeşitli yarışmalarda ödül kazandığı, son yıllarda zihinsel bozukluklarının geliştiğinin bilindiği anlaşılıyor.

“Biz sevdiklerimiz tüm bunlarla nasıl başa çıkabiliriz? Kesinlikle zararsız bir adam. Evet, kendisinden başka kimseye zarar vermeyen zihinsel sorunları var. Bu hype ve polisin eylemsizliği nedeniyle yeğenim korkunç bir ölümle öldü”, “Ben. Adam için üzgünüm. Onu iyi, kibar bir insan olarak tanıyorum “,” Bir sineği bile rahatsız etmeyen kibar adamdı ve hatta hasta olduğuna dair teşhisi vardı, polis memurları da dahil olmak üzere kesinlikle herkes bunu biliyordu “,” Çok iyi bir adam. Kızların yarısı onunla birlikte koşmuştur” şeklinde kişi hakkında yorumlar yapıldı.

Emniyet müdürlüğü ise, polisin eylemleriyle ilgili resmi bir soruşturma yürüttüklerini söyledi.

Ukrayna ekonomisi: Uzmanlar 2022’de grivnada değer kaybı ve enflasyonda artış öngörüyor

Devlet Soruşturma Bürosu “İnternet’te çıplak bir adamın yolda koştuğu bir video yayınlandı. Polis, kolluk kuvvetlerinin hangi koşullar altında hareket ettiğini kontrol ediyor ve o akşam yaşananları ayrıntılı olarak araştırıyor… Soruşturma sonucu bilgi verilecektir.” şeklinde açıklama yaptı.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com