Nova Poshta aynı faturadaki ek paketler için uyguladığı tarifeleri düşürdü

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Nova Poshta, tek faturada birden fazla paket içeren gönderilerin tarifelerinde fiyatları düşürdü. Ek paketler için alınan ücretler 20 UAH düşürüldü.

Nova Poshta 1 Şubat’tan itibaren, bir faturada yer alan ek paketler için alınan ek ücretlerde değişikliğe gitti.

  • 2 kg’a kadar olan gönderiler için – 30 UAH yerine 10 UAH ek ödeme;
  • 10 kg’a kadar – 50 UAH yerine 30 UAH ek ödeme;
  • 30 kg’a kadar – 70 UAH.

Şirket, Nova Poshta’nın yeni yıldan itibaren tek bir faturadaki her ek kalem için faturalandırma yaklaşımını değiştirdiğini söyleyerek, faturadaki her ek gönderi için ayrı ücret belirlemişti. En yüksek ağırlığa sahip gönderi taban oranda hesaplanırken, kalanı ise indirimli orandan hesaplanıyordu.

Ukrayna gıda tahılının yüzde 90’ını ihraç etti; kendi ihtiyacı için yeterli tahıl bulamayabilir

Ek gönderiler için sabit bedel alınması kararı, müşterilerin gönderi maliyetlerini optimize etmek için kolilerini daha büyük kutular veya paletler halinde gruplayabilmeleri için verilmişti.

Şirket tarafından belirtildiğine göre “Ancak müşterilerden alınan geri bildirimler, iş süreçlerinin bireyselliği nedeniyle bunun her durumda mümkün olmadığını gösterdi.

Nova Poshta, müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tek faturada ek gönderiler için tarifeyi düşürmeye karar verdi ”dedi.

Nova Poshta’nın temel tariflerine şuradan ulaşabilirsiniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com