Kiev’de nefis Türk yemekleri: Noir Cafe&Restaurant

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Japon ve İtalyan mutfağından sıkıldınız mı? Başkentteki tüm burgerleri denediniz ve yeni gastronomik keşifler mi arıyorsunuz; yoksa sadece lezzetli ve doyurucu bir yemek mi istiyorsunuz? Kiev’de Drujbiv Narodiv’de yenilenen NOIR CAFE restoranını ziyaret etme zamanı!

İster sade ve sağlıklı yiyeceklerden oluşan bir kahvaltı, ister ailenizle rahat bir akşam yemeği arıyor olun, işletmemizde Türk mutfağının çeşit ve spesiyallerini tadabileceksiniz. Taze unlu mamuller, ev yapımı ayran ve pideden kebaba, menemenden muhlamaya pek çok Türk yemeği sizi ve misafirlerinizi memnun edecek ve neşelendirecek.

Restoranın iç kısmı özgün, ancak aynı zamanda misafirlerin konforu dikkate alınarak düzenlenmiştir. Kapalı terasında çayınızı keyifle yudumlayabilirsiniz.

Yemeklerimizde sadece en taze helal et, aromatik Türk baharatları, mercimek, baklagiller ve diğer tüm olağanüstü kaliteli ürünleri kullanıyoruz.

Ayrıca yeni misafirlerimizi görmekten her zaman mutluluk duyarız!

Noir Restaurant Rezervasyon

+38 (050) 220 0020

Adresimiz:

Mykhaila Boichuka St, 12, Kyiv
вулиця Михайла Бойчука, 12, Київ

Facebook Sayfamız: https://www.facebook.com/restaurantnoir
Instagram Sayfamız: https://www.instagram.com/restaurantnoir/

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com