Kiev’de çırılçıplak dolaşan bir adam sokakta bir kişinin kafasında şişe kırdı (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de Antonovich Caddesi’nde çırılçıplak dolaşan bir kişi çöp tenekesinden bir şişeyi alarak, kafede oturan kişinin kafasında kırdı.

Jitomirli ve 18 yaşında olduğu belirtilen saldırganın eylemine dair açıklamasının olmaması sebebiyle polis saldırganın uyuşturucu etkisi altında olduğunu varsaydı.

Polis tarafından yayınlanan mesajda “Bilinmeyen bir kişi başkentte bir kafenin açık alanına yaklaştı, çöp yığınından bir cam şişe çıkardı ve bununla bir ziyaretçinin kafasına vurdu. 26 yaşındaki kurbana olay yerinde birinci derecede tıbbi bakım sağlandı.” denildi.

Saldırgan gözaltına alınırken, olayın tanıkları polisler gelene kadar gözaltında tutuldu.

Lviv müfrezesinin sınır muhafızları, sınırötesi yasadışı göç kanalını durdurdu

Saldırganın kıyafetsiz olması ve davranışının nedenini açıklayamaması nedeniyle polis, saldırganın uyuşturucu etkisi altında olduğunu varsaydı.

Saldırgana holiganlıkla ilgili madde kapsamında ceza davası açıldı ve gece gündüz ev hapsine gönderildi. Yaptıkları için üç ila yedi yıl hapis cezasıyla karşı karşıya.

DİKKAT! Video şiddet sahneleri içeriyor. 18+

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com