Creditwest Bank, Ukrayna-Azerbaycan İşadamları Derneği’ne katıldı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’daki ilk Türk bankası olan Creditvest Bank Ukrayna ile Ukrayna-Azerbaycan İşadamları Derneği (UABA Terezi) güçlü bir işbirliğine gitti.

Organizasyonların karşılıklı faaliyetleri ve iş birliği planlarının görüşüldüğü toplantıda TEREZİ UABA Başkanı Celal Huseyinov, Creditwest Bank Yönetim Kurulu Başkanı Igor Tikhonov‘a ortak katılımcı belgesi takdim etti.

TEREZI UABA başkanı Celal Huseyinov,”Verimli bir işbirliği planlıyoruz: bankanın finansal ürün ve hizmetleri, işletme finansmanı ve proje geliştirmede katılımcılarımıza faydalı olacaktır. Böyle bir işbirliği hem Ukrayna’nın hem de Azerbaycan’ın iş ve ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunacaktır. Bankanın uzmanları, UABA katılımcılarına finansal planlama, yatırım ve risk yönetimi konularında profesyonel tavsiyeler vermeye hazır” dedi.

Igor Tikhonov’a göre, UABA üyelerinin “Creditwest Bank” ile işbirliği, uluslararası iş ilişkilerinin geliştirilmesine, ortak projelerin uygulanmasına, UABA üyelerinin uluslararası sözleşmeler ve işlemler için finans ve bankacılık hizmetlerinde desteklenmesine katkıda bulunacaktır.

Creditwest Bank, Ukrayna’daki ilk Türk bankasıdır. 2006 yılından beri ülkede çalışmaktadır.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com