Budanov: Ukrayna’daki savaş Putin’in ölümünden önce sona erecek

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Budanov, Rusların Bakhmut'u ele geçirmek için neden bu kadar istekli olduğunu açıkladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin çok hasta, uzun süredir hasta ve çok ciddi ama daha ölmeden önce Rusya’nın başlattığı savaşta Ukrayna’nın zaferini görecek zamanı olacak.

Ukrayna İçişleri ve İletişim Bakanı başkanı Kirill Budanov ABC News ile yaptığı röportajda bir gazetecinin Putin’in hasta olup olmadığı sorusuna, Rus diktatörün çok uzun süredir hasta olduğunu söyleyerek, Putin’in kanser olduğunu da açıkladı.

İstihbarat şefi, muhtemelen Rus diktatörüne yakın kişilere atıfta bulunarak, “Bunu sadece insanların söylemlerinden, kaynaklardan biliyoruz” dedi.

Gazeteci ayrıca, Budanov’a Rus diktatörün ne zaman öleceğini de sordu. Buna, kendi görüşüne göre çok yakında şeklinde cevap verdi ve bunu umduğunu ekledi.

Ukrayna’daki savaşın Putin’in ölümünden önce bitmesi gerektiğine inandığını kaydederek, Rusya Federasyonu’ndaki diktatörün ölümünden sonra bir iktidar değişimi olacağını belirtti.

Haberlerden anında haberdar olmak için…. https://t.me/ukrhaber Telegram kanalımızı takip ediniz.

ukrhaber.com

Caner Cangül

Endüstri Mühendisi. Internet teknolojileri ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin teknik sorumluluğu ve yönetimi yanında editörlük ve çevirmenlik yapmaktadır. 8 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: caner@ukrhaber.com