Kliçko: Geniş çaplı sokağa çıkma yasağı ordunun talebi üzerine uygulandı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!
Fotoğraf: Getty Imagas

Kiev ve Kiev bölgesinde 21 Mart saat 20:00’den itibaren artırılmış sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Yasak 23 Mart saat 07:00’a kadar devam edecek.

Kiev Şehir Devlet İdaresi özel izinleri olmayan kişilerin sokakta olmasını yasakladı. Vatandaşlar, sadece en yakın sığınağa ulaşmak için dışarı çıkabilmektedir.

Rus seçkinleri Putin’i görevden almak için çeşitli seçenekleri değerlendiriyor (istihbarat)

Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, artan sokağa çıkma yasağının ordunun talebi üzerine, yeni saldırı tehdidi olduğu ve ayrıca sabotaj ve keşif gruplarının tespit ve yok edilmesi için çalışma yürütüleceği için getirildiğini açıkladı.

Ukrayna Demiryolları Ukrzaliznytsia, Kiev’de artırılmış sokağa çıkma yasağı ile birlikte Kiev-Yolcu ve Darnitsa istasyonlarına giriş ile Kiev’deki yolcu trenlerine binişe sadece transit yolcuların yanı sıra sokağa çıkma yasağından önce istasyona gelen yolcular için izin verileceğini açıkladı.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com