Kiev’de Güney Köprüsü’nde onarım 24 Ağustos’ta. Trafik 2 ay süresince kısıtlanacak

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev Şehir Devlet İdaresi (KSCA) basın servisi, 24 Ağustos akşamı ile 1 Ekim tarihleri arasında Kiev’deki Güney Köprüsü’nde (Yujniy Most), genleşme derzlerinin değiştirilmesi nedeniyle trafiğin kısmen sınırlı olacağını bildirdi.

KSCA mesajında “24 Ağustos saat 21:00’den 1 Ekim’e kadar Güney Köprüsü’ndeki trafik kısmen sınırlandırılacak. Güney Köprüsü’ndeki eski genleşme derzlerinin durumuyla ilgili Kiev halkından çok sayıda şikayet geldiğini, bunları geçen sürücülerin yavaşladığını belirtmek gerekir. Çalışma sırasında trafik kısmen sınırlı olacaktır.” dedi.

Ukrayna küresel kripto varlık algı endeksinde ilk 5’e girdi

Başkent belediye başkanlığı, köprüde genleşme derzlerinin değiştirilmesinin başlayacağını açıkladı. İlk etapta ana çalışma, karayolunun alt kısımlarında gerçekleşecek. İşlemi hızlandırmak için aynı anda birkaç genleşme bölümlerinde birden çalışma olacak. Aynı zamanda köprü üzerindeki asfalt kaplama da onlarılarak su yalıtımı yenilenecek.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com