Türk Hava Yolları’ndan uçuşlara koltuk rezervasyon ücreti

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Türk Hava Yolları, 12 Kasım 2020’den itibaren dış hat uçuşlarında Economy Class’ta erken koltuk seçim ücreti uygulamaya başladı.

Hizmetin bedeli, uçuşun uzunluğuna ve koltuk türüne bağlı olarak değişkenlik göstermekte olup 9 -109 dolar arasında değişecektir.

Yeni fiyatlandırmalar 1 Ocak 2021’den itibaren uçuşları içerecek şekilde düzenlenmiş olup bu tarihten önceki uçuşlar için, standart uygulama devam edecektir.

Hizmetin bedeli, uçuşun uzunluğuna ve koltuk tipine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, standart bir koltuk 9 ila 39 dolar arasında, acil veya ekstra diz mesafeli koltuk bedeli ise 19 ila 109 dolar arasındadır.

Yeni değişiklikler Türk Hava Yolları rezervasyon sistemine girildi. 1 Ocak 2021’den sonra Kiev-İstanbul bileti alma aşamasında koltuk seçimi yapmak isterseniz, standart koltuk seçimi 9 dolar, bebek pusetli, acil çıkış ya da ekstra diz mesafeli koltuk için 29 dolar ödemelisiniz.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com

Exit mobile version