Zelenskiy Yabancı Yatırımcıları Ukrayna’ya Davet Ediyor (Video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, yabancı yatırımcıları Ukrayna’yı ziyaret etmeye ve ekonomisine yatırım yapmaya davet etti ve çalışmalarına katkıda bulunmaya söz verdi.
Zelenskiy konu ile ilgili videoyu Perşembe günü Facebook sayfasında yayınladı.

“Sizi, dünyanın herhangi bir yerindeki yatırımcıları Ukrayna ekonomisine yatırım yapma fırsatına erken katılmaya ve yatırımlarınızdan inanılmaz kazanç elde etmenin keyfini çıkarmaya davet ediyorum. Sizin başarınız bizim başarımız olacak. Ve bu yüzden ben ve ekibim her yabancı yatırımcının yanında olup, yaratacağınız her yeni iş için ve vergi olarak ödeyeceğiniz her dolar için yanınızda olacağız.” dedi.

Zelenskiy, Ukrayna’nın Avrupa’da hızla büyüyen ülkelerden biri olmasını istediğini belirtti. “Vizyonum Ukrayna’yı Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olmasıdır. Bu vizyona önderlik ediyorum; yeni profesyonel ve teknolojik ekibim buna uygun hareket edecek. Özgürlük ülkesine hoş geldin, Ukrayna’ya hoş geldin ”dedi.

Cumhurbaşkanına göre, Ukrayna coğrafi olarak ideal bir konuma sahip; ayrıca geniş bir nüfusa sahip olduğu için birçok yatırım fırsatına sahip. “Ben ve yeni hükümet ve parlamentodaki ekibim, ülkenin DNA’sına ekonomik büyüme aşılamak istiyoruz. Burada çok şey değiştirmemiz, profesyonel olmayanları değiştirmemiz ve profesyonelleri işe almamız, endüstrileri serbest bırakmamız, kuralları basitleştirmemiz, altyapının iyileştirilmesi ve daha pek çok şey yapmamız gerekiyor.” dedi.

Zelenskiy, değişikliklerin zaman aldığını belirtti: “Oraya vardığımızda çoğu pazar ve fırsat başkaları tarafından doldurulmuş olacak.” dedi.

Звернення до іноземних бізнесменів

Володимир звернувся до іноземних бізнесменів, які шукають нові майданчики для інвестицій.Дивимось!

Команда Зеленського paylaştı: 18 Temmuz 2019 Perşembe

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com