Zelenskiy Ukraine NOW markasını yeniden başlattı (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Bağımsızlık Günü’nde Cumhurbaşkanı Vladimir Zelenskiy, Ukraine NOW markasını yeniden harekete geçirmek için büyük ölçekli bir bilgilendirme kampanyası başlattı.

Zeşenskiy Ukraine NOW markasını yeniden başlattı (

Ukrayna Cumhurbaşkanı’nın web sitesinde, devlet başkanı, dünya toplumuna yeni Ukrayna gerçekliğinden bahsettiği İngilizce bir video mesaj yayınladı.

Dolayısıyla Ukrayna, daha önce konuşulduğu gibi artık bir yoksulluk ve yolsuzluk ülkesi değil. Cumhurbaşkanına göre Ukrayna artık dünyanın bir teknoloji merkezi, Avrupa’nın en verimli topraklara sahip tahıl ambarı, büyük bir turizm ve yatırım potansiyeline sahip ülkesidir.

Zelenskiy konuşmasında “Ukrayna gerçek keşifler yapabileceğiniz bir yer. Ukrayna, yeni şeylerin gerçekleştiği bir sınırdır.” diyerek video mesajında dünyaya modern, genç, huzurlu ve misafirperver bir Ukrayna sunuyor.

Ukraine NOW markasını yeniden başlatma kampanyasının bir parçası olarak, meşhur yıldızlar da video mesajları ile uluslararası topluluğa seslenecek. Bunların arasında film yönetmeni David Lynch , Kadebostany grubu bulunmaktadır

Ukraine NOW markasının kampanyası, dünyaya birçok ilginç fırsat sunabilen, gelişen bir ekonomiye ve ilerici bir işletmeye sahip yeni bir Ukrayna gösterme amacını taşımaktadır.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com