Uzmanlar, Ukraynalılar için Türkiye’de tatil fiyatlarında bir artış öngörüyor

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Anton Rudiç Türkiye ile Rusya arasındaki uçuşların yeniden başlamasının ardından Türk otellerinin fiyatları yükseltmesini beklediklerini belirtti.

Turizm-Türkiye

“Rusya Türkiye ile hava trafiğini 10 Ağustos’ta başlatacak ve ilk olarak tatil yerlerine uçacak. Sonrasında İstanbul uçuşları başlayacak. Buna göre, mantıksal olarak, artan talep ve bu kadar büyük bir ülkenin ortaya çıkması nedeniyle daha yüksek otel doluluk oranına ve otel fiyatlarında olası bir artışa yol açmalıdır. Bu nedenle, Türkiye’ye gitmeyi planlayanlara, en iyi otelleri ve en iyi fiyatları almak için acele etmelerini öneririm.” dedi.

Türkiye’deki tatile de değinen Rudiç “Aslında bu turistik ülkeler – Türkiye, Mısır – ve havayolları bunu öngördü. Herşeyin mümkün olduğunca güvenli olduğundan eminler ve bunu gösteriyorlar, tüm turistlere gösteriyorlar. Üstelik sigorta şimdi covid’i kapsıyor. Buna ek olarak, örneğin, Türkiye’de, eğer hastalanırsanız, bir otelde tecrit edilirsiniz ve herşey ücretsiz yapılır” dedi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com